Projektiranje, prodaja, izvedba i održavanje vodovodnih, kanalizacijskih i mjerno-regulacijskih sustava uz 24-satnu tehničku podršku.

 
 
 
 
 
 

Strojne instalacije i vodovod

U sklopu inženjeringa poduzeće CMC Group d. o. o. izvodi kompletne montažne radove na sustavima vanjskih vodovoda. Radove izvodimo u suradnji s građevinskim poduzećima koja se pobrinu za svoj dio (zemljani i građevinski radovi), a CMC Group izvodi montažne radove zajedno s isporukom zahtijevanih materijala po projektima, odnosno u skladu s odgovarajućim standardima.

U sklopu su naših radova linije vodovodnih cijevi s fazonskim elementima i armaturama, vodovodni šahtovi, hidranti, zračni ventili, blatobrani, vodomjerna mjesta na linijskim cjevovodima, crpilišta s kompletno električnom upravljačkom opremom, filtracijske stanice.

Za izvedbu tih radova imamo osposobljene montažere sa svom potrebnom opremom za izvedbu tih cjevovoda.


 
 
 
Ako vas zanima više, obratite nam se na telefonski broj 01 6542 777 ili putem internetskog obrasca.
 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.