Projektiranje, prodaja, izvedba i održavanje vodovodnih, kanalizacijskih i mjerno-regulacijskih sustava uz 24-satnu tehničku podršku.

 
 
 
 
 
 

Sustav PAM-GLOBAL S®

Lijevanoželjezni sustav odvodnje i unutarnje kanalizacije PAM Global S sastoji se od cijevi i fazonskih komada od sivog lijeva i nehrđajućeg spojnog materijala u skladu sa standardom EN 877. Na raspolaganju je i sustav za pričvršćivanje i montažu Tyrodur koji se upotrebljava za različite vješalice, konzole i slično.

Cijevi su od sivog lijeva, proizvedene prema centrifugalnom postupku i toplinski obrađene (žarene) za smanjenje unutarnjih napona i postizanje boljih mehaničkih svojstava. Cijevi su iznutra zaštićene 2k epoksi premazom od 130 mikrona, izvana je osnovna crvena antikorozijska zaštita od 40 mikrona.

Fazonski komadi proizvedeni od sivog lijeva zaštićeni su nakon postupka kataforeze. Spojni materijal (spojnice) proizveden je od EPDM gume i nehrđajuće obujmice tipa kao Rapid NG.

Cijevi se upotrebljavaju u kanalizacijskim sustavima i za odvodnju u zgradama i pri odvodnji mostova. Posebno su primjerene za visokoopterećene sustave u laboratorijima, bolnicama i industriji gdje su prisutne visoke temperature i agresivnost medija. Upotrebljavaju se i u školama, vrtićima, višestambenim zgradama, hotelima, knjižnicama i svim ostalim objektima javnog značenja.

Posebna svojstva pokazuju se u naglasku na protupožarnoj zaštiti i zaštiti protiv buke. Sustav je sukladan i označen sukladno SIST EN 877. Dimenzije nominalno od DN 50 do DN 300 (unutarnji promjer), na upit i do DN 600.

Montaža prema uputama proizvođača.

 
 
 
Ako vas zanima više, obratite nam se na telefonski broj 01 6542 777 ili putem internetskog obrasca.
 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.