Projektiranje, prodaja, izvedba i održavanje vodovodnih, kanalizacijskih i mjerno-regulacijskih sustava uz 24-satnu tehničku podršku.

 
 
 
 
 
 

Vodomjeri

Za mjerenje količine potrošene vode, pa i protoka, u praksi se najčešće upotrebljavaju mehanički vodomjeri.

Mehaničke vodomjere dijelimo u dvije glavne skupine:

  • vodomjeri s posrednim postupkom mjerenja volumena gdje mjereni medij vodimo na lopatice rotora. Okretanje rotora pod određenim je uvjetima proporcionalno brzini protoka i time posljedično protočnom volumenu. U tu skupinu spadaju jednomlazni i višemlazni vodomjeri s krilnim mehanizmom, Woltmannovi i turbinski mjerači.
  • neposredni volumetrijski vodomjeri gdje se mjereni medij kontinuirano puni i prazni u volumenu mjerenja. Najpoznatije su izvedbe vodomjer s prstenastim klipom i mjerač s ovalnim zupčanicima.

Inovativni dizajn sustava za mjerenje potrošnje vode spaja i vodomjere i sustave očitavanja. Upotrebljivost rješenja obuhvaća sustave obračuna vode u javnim poduzećima, podjelu troškova vode po potrošnji, nadzor i distribuciju u vodovodnim mrežama, industriju i stambene sustave.

Nudimo vodomjere APATOR Powogaz. Skupina APATOR spaja proizvodnju plinomjera, električnih brojača i vodomjera. Osim vodomjera APATOR, s obzirom na specifične zahtjeve pojedinih aplikacija, nudimo i vodomjere drugih proizvođača s naglaskom na pouzdanosti rada i jednostavnosti rješenja.

Svi vodomjeri odgovaraju svim odredbama zakona o mjeriteljstvu i pravilnicima o mjeriteljskim zahtjevima za vodomjere.

 
Produkte sortiraj po:
 
 
 
 
Ako vas zanima više, obratite nam se na telefonski broj 01 6542 777 ili putem internetskog obrasca.
 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.