Sofisticirane ideje i izvrsna izvedba preglednih rješenja temelj su za realizaciju uspješnih projekata.

 
 
 
 
 
 

Projekt Drinkadria

Projekt Drinkadria

01.04.2015

Uspješno smo završili građevinske, strojarske i električne radove za ugradnju 22 nadzorne točke mjerenja protoka i tlaka / razine u sklopu projekta „Isporuka i ugradnja mjerača protoka i tlaka ili razine, telemetrijske opreme i GPRS prijenos podataka iz mjernih mjesta u sustav SCADA s njegovom nadgradnjom u okviru projekta Drinkadria" kao dio Jadranskoga prekograničnog projekta IPA.

Izvedba projekta povjerena je poduzeću CMC Group na osnovi prethodno uspješno završenih projekata za nadzor vodovodne mreže u Ljubljani, Domžalama i Logatcu. Cijeli je projekt zajedno s isporukom cjelokupne opreme završen u samo dva mjeseca.

Kao zanimljivost projekt je predviđao da se na više točaka mjerači protoka „ukopaju" bez vodovodnog šahta. Mjerači protoka Aquamaster proizvođača ABB odabrani su kao najbolje rješenje za takvu ugradnju. Opcija napajanja za obnovljive resurse na pretvaraču mjerača protoka nudila je najjednostavniju integraciju u sustave sa solarnim ili mrežnim napajanjem.

Na projektu smo surađivali s većim podizvođačima iz cijele Slovenije kojima ovom prilikom ponovno zahvaljujemo na suradnji.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.