Sofisticirane ideje i izvrsna izvedba preglednih rješenja temelj su za realizaciju uspješnih projekata.

 
 
 
 
 
 

Slovenska cesta u Ljubljani

Slovenska cesta u Ljubljani

09.05.2015

Naše je poduzeće u sklopu rekonstrukcije vodovodne mreže izvelo montažne radove zajedno s isporukom materijala. Radovi su obuhvaćali izvedbu 400 m vodovoda od nodularnog lijeva DN 200 i DN 300, izvedbu hidrantske mreže na trgu Ajdovščina, izvedbu kućanskih priključaka i dviju fontana.

Istodobno s rekonstrukcijom vodovoda obavljala se i obnova javne rasvjete. Naše je poduzeće kao podizvođač poduzeća KPL d. d. u ožujku 2015. počelo s isporukom materijala i izvedbom elektromontažnih radova javne rasvjete. Radovi su obuhvaćali postavljanje sedam kandelabera, vješanje uzdužnih i poprečnih sajli, kabliranje, montažu LED svjetala, izvedbu podnih LED svjetala, obnovu mjesta paljenja kod Pošte Slovenije i nadgradnju sustava za komunikaciju nadzornog sustava LED svjetlima.
U suradnji s partnerima i projektantima za područje Slovenske ceste razvili smo nov tip pametne LED svjetiljke za vješanje na sajlu.

Radove smo zatim nastavili na području Cankarjeve ceste u Ljubljani gdje smo kao podizvođači poduzeća KPL d. d. u kolovozu 2015. počeli s rekonstrukcijom primarnog vodovoda LŽ DN 325 izgrađenog 1889. godine, zajedno sa sekundarnim vodovodom LŽ DN 100. Izveli smo ukupno 750 m cjevovoda DN 400, DN 300 i DN 100 od nodularnog lijeva i obnovu više kućanskih priključaka.
 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.