Sofisticirane ideje i izvrsna izvedba preglednih rješenja temelj su za realizaciju uspješnih projekata.

 
 
 
 
 
 

Obnova bazenske tehnike Tivoli

Obnova bazenske tehnike Tivoli

01.07.2012

Zajedno s partnerskih poduzećem DARRTECH d. o. o. uspješno smo završili prvu fazu projekta obnove bazenske tehnike natkrivenog školskog bazena u Tivoliju. Radovi su obuhvaćali kompletnu obnovu i zamjenu tlačne, preljevne i odvodne instalacije, kompenzacijske posude i bazena za pranje, zamjenu filtracije i kompletnog sustava za kontrolu, analizu i pripremu bazenske vode.

Posebnost je projekta upotreba tehnologije čišćenja s postupkom ultrafiltracije, kao prvi takav primjer kod javnih bazena. Osim visokokvalitetnog sustava ultrafiltracije i prethodne filtracije, ugrađena je i glavna tlačna crpka s rekuperacijom topline. Za pripremu komprimiranog zraka upotrebljava se vijčani kompresor, a sve kemijske analize izvedene su opremom Siemens (Wallace Tiernan). Nadzor i upravljanje cjelokupnim sustavom potpuno su automatizirani i uključuju sve sigurnosne elemente koji osiguravaju optimalan rad u željenim parametrima.

U drugoj fazi, kada će se izvesti obnova opreme sportskog bazena, bit će instalirana i oprema za obradu otpadne vode iz obaju bazena, što će omogućiti ponovnu upotrebu vode u sustavu i time dodatne uštede u radu bazenskog kompleksa.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.