Kolačići

Nadopunjeni Zakon o elektroničkim komunikacijama, koji je stupio na snagu početkom 2013. godine, uspostavio je nova pravila vezano uz uporabu kolačića i sličnih tehnologija koje se koriste za spremanje informacija ili za pristup spremljenim informacijama na računalu ili mobilnom telefonu korisnika. Kolačići nisu novost te ovaj Zakon ima utjecaja samo na način na koji korisnici internetske stranice daju privolu za njihovo korištenje i na način informiranja o korištenju kolačića.

Šta je kolačić?

Naša internetska stranica sprema kolačić sesije u pregledniku na Vašem računalu. Kolačići su male tekstualne datoteke koje sadrže podatke o tomu koliko je puta osoba posjetila našu stranicu i što ju je zanimalo tijekom posjeta. Sami kolačići ne sadrže podatke kojima bi se moglo identificirati osobu, ali ako takve podatke na raspolaganje stavite sami, npr. tijekom registracije, može ih se povezati s podacima spremljenim u kolačiću.

Uvijek imate izbor između prihvaćanja i odbijanja kolačića. Većina preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali možete promijeniti postavke tako da računalo odbija kolačiće ili da se prije spremanja kolačića pojavi upozorenje.

Kliknite na naziv Vašeg preglednika kako biste pristupili informacijama o postavkama kolačića:

Korištenje kolačića na našoj internetskoj stranici

Naša internetska stranica kolačiće koristi isključivo za vlastite potrebe; kako bi se razlikovalo posjetitelje, evidentirao broj posjetitelja i time poboljšalo korisničko iskustvo. Koristimo najrašireniji alat za analizu: Google Analytics. Više o kolačićima u alatu Google Analytics možete pročitati na ovoj poveznici.

Naša stranica također koristi kolačiće koji Vam pružaju bolje korisničko iskustvo tako što zapamte Vašu registraciju ili prijavu na našoj stranici, podatke unesene u online obrasce, proizvode dodane u košaricu, posljednje pogledane proizvode i Vašu privolu vezanu uz kolačiće.

Podaci prikupljeni korištenjem kolačića neće se stavljati na raspolaganje trećim stranama.

Želim izbrisati sve kolačiće koje je ova stranica spremila na moje računalo.

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.