Ostvareni rezultati i povjerenje poslovnih partnera obvezuju nas na izvedbu uvijek sofisticiranih rješenja.

 
 
 
 
 
 

O poduzeću

Poduzeće CMC Group d. o. o. osnovano je 1990. godine kao specijalizirano poduzeće unutar sustava CMC Grupe (osnovane 1989. godine) za sljedeća područja:

 • tehnička podrška projektiranju, implementacija i održavanje mjernih, kontrolnih i regulacijskih sustava za tehnološke procese
 • ugradnja i održavanje vodovodnih i plinskih sustava te sustava za grijanje
 • inženjerska podrška, ugradnja i servis opreme za pripremu pitke i tehnološke vode i čišćenje otpadnih voda
 • tehnička podrška, montaža i servis vodomjera, mjerača toplinske energije i daljinskih sustava očitavanja mjerača
 • isporuka, ugradnja i održavanje zasuna, leptirastih ventila, hidrauličkih regulacijskih ventila i ostalih vodovodnih armatura
 • zastupstvo, distribucija i trgovina na veliko.

Djelatnost poduzeća od početka je bila u uskoj vezi s vodom. U samom početku poduzeće je isporučivalo cijevi od nodularnog lijeva, fazonske komade, ventile i ostale armature, vodomjere, mjerače protoka, tlaka i razine, kao i opremu za analizu kvalitete vode u javnim vodovodnim mrežama, industriji i privatnom sektoru.

S godinama se ponuda rješenja proširila i na isporuku mjerača toplinske energije, sustava daljinskog očitavanja, aplikacija za filtriranje i čišćenje vode, specijaliziranih brtvi za sve vrste medija, sustava mehaničkog spajanja cijevi itd.

 
 
 

Ugradnja i održavanje

Rastućim iskustvima i znanjem i zbog sve specifičnijih zahtjeva tržišta, u poduzeću je razvijen cjelovit projektni pristup strankama koji obuhvaća suradnju u dizajniranju sustava kao i ugradnju i održavanje svakog isporučenog komada opreme. Vlastitom ekipom stručnjaka i servisera omogućujemo izvedbu vodovodnih sustava i sustava za grijanje, aplikacija za mjerenje i nadzor te održavanje i podršku tijekom cijelog vijeka trajanja.

 
 
 

Stabilan rast i razvoj

Godine 2001. našim poduzećima u Hrvatskoj, Makedoniji i Bosni i Hercegovini pridružila su se i poduzeća u Srbiji i Crnoj Gori. Godine 2004. u industrijskoj zoni Zapolje u Logatcu otvorili smo nov distribucijski i servisni centar s velikim skladišnim prostorom i radionicama. Grupi su se 2005. i 2006. pridružili i CMC Priština, Sofija i Tirana.

Rezultati poslovanja i povjerenje naših poslovnih partnera obvezuju nas na daljnji razvoj i širenje naše ponude, a istodobno i na stalno usavršavanje i educiranje zaposlenika poduzeća s ciljem osiguravanja rješenja i za najsloženije aplikacije.

 
 
 

Naša je vizija našim strankama ponuditi:

 • visoku razinu kvalitete usluga
 • širok izbor kvalitetnih proizvoda
 • suradnju s visokokvalificiranim i stručnim osobljem
 • praćenje tržišta i zahtjeva stranki
 • širok spektar rješenja za mnogobrojne aplikacije.

Ekipa CMC Group

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.