Projektiranje, prodaja, izvedba i održavanje vodovodnih, kanalizacijskih i mjerno-regulacijskih sustava uz 24-satnu tehničku podršku.

 
 
 
 
 
 

Priprema vode

Sva živa bića trebaju vodu za svoj opstanak, ali čista voda danas je nažalost rijetko dobro. Budući da je osnovna smjernica našega poduzeća očuvanje okoliša i ekološki prihvatljiva upotreba energenata, nudimo vam:

- filtraciju vode (mehanička, pješčana, s aktivnim ugljenom, samoperivi filtri, ultrafiltracija, reverzna osmoza) – s obzirom na rezultate analize sirove vode, možemo vam predložiti odgovarajuće rješenje.

- dezinfekciju vode (ozonom, klorom, odnosno klorovim dioksidom, hipokloritom i UV svjetlom) – u vodi mogu biti prisutne različite bakterije i mikroorganizmi. Našim dozirnim sustavima i uređajima možete dezinficirati sustav lokalno ili u cijeloj instalaciji.

- omekšavanje vode – tvrda voda predstavlja velik problem povezan s nepotrebnim troškovima i u kućanstvu i u industriji. Nudimo vam sustave omekšavanja vode za sve potrebe.

 
 
 
Ako vas zanima više, obratite nam se na telefonski broj 01 6542 777 ili putem internetskog obrasca.
 
 
 

Pretraživač

 
 
 

Kontakt

CMC GROUP d.o.o.
Hrvatska
Zagrebačka 231
10370 Dugo Selo

E: info@cmc-group.hr
T: + 385 1 6542 777
F: + 385 1 6140 043

 
 
 
SLAŽEM SE

Naša internetska stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. 

Ukoliko nastavite s korištenjem naše web stranice, pristajete na upotrebu kolačića koji nam pomažu da Vam pružimo što bolje korisničko iskustvo na našoj web stranici. Google Analytics upotrebljavamo u vlastite analitičke svrhe i kolačići se instaliraju u tu svrhu (izbrišite GA kolačiće). Više o kolačićima.